dijous, 1 d’octubre del 2009

COMENCEM UN NOU CURS!!!!!

Comencem un nou curs a l'Aula d'Acollida amb moltes novetats. Alguns dels nostres companys i companyes ja no estan amb nosaltres perquè han tornat als seus països, s'han incorporat a les aules ordinàries o han anat a estudiar a altres instituts (Paola, Mhammed, Claudia... us trobarem molt a faltar!!) També ha marxat la Carme, una de les profes de l'aula d'acollida, i s'ha quedat la Júlia sola. Però per sort no ha marxat molt lluny i esperem que continuarem treballant juntes gràcies a les noves tecnologies!

De moment estem rebent els nous alumnes que van arribant a poc a poc i que esperem que es vagin presentants ells mateixos.

També estem organitzant la feina dels que ja saben una mica més de català.

Esperem fer molts treballs cooperatius per poder aprendre entre tots una mica més i ajudar-nos mútuament.

La profe també aprén molt cada dia, no us penseu!!! Fa una estona la Xixi ens explicava que durant aquests dies celebren a la Xina una festa molt bonica i important, la Festa de la Lluna. Li hem demanat que busque informació per explicar-nos coses sobre aquesta festa.

Mentre els alumnes que acaben d'arribar aprenen a presentar-se i a presentar-nos a les seves famílies, els de l'any passat estan buscant informació sobre la verema i sobre les fruites i verdures de tardor.

Esperem que aviat us puguem explicar tot el que hem aprés!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada