dijous, 15 d’abril del 2010

ESCRIVIM NOUS FINALS PER SANT JORDI

La Hanane (15 anys) ens explica aquesta història de Sant Jordi que li va explicar la seva mare quan era petita i encara vivien al Marroc. És una versió molt especial de Sant Jordi!

Hi havia una ciutat molt lluny. Hi havia un drac que té set caps i cada dia menja una noia i un plat de cuscus molt gran cada dia . Hi havia un noi que es diu Sant Jordi. Hi havia el rei i la reina i la princesa que es diu Ani . El Sant Jordi va anar al rei i li va dir: si em deixes casar amb la teva filla mataré el drac. Li va dir el rei: sí, si el mates et deixaré casar amb la meva filla, si ella vol.

El Jordi es va posar set barrets i va a matar el drac.

El Jordi li talla un cap al drac. El drac li treu un barret. Encara li queden sis. Continuen així fins que li queda al Jordi un barret i el drac li queda un cap. El drac talla el barret i el jordi li talla el cap i s’ha mort el drac i el jordi es va casar amb la princesa.

I estava content tot el poble.

La Hanae (15 anys) també té una altre versió del que va passar amb Sant Jordi...

En un país molt lluny passa una història de sant Jordi i la princesa.
El drac es menja totes les noies i es queda només la princesa. Un dia arriba la princesa i va a parlar amb el drac per ser amics. Despres vindrà el sant Jordi per matar el drac. Pero el drac es va menjar el sant Jordi. I la princesa està molt contenta perque no li agrada el sant Jordi i així pot ser amiga del drac que és més simpàtic.

La Nabila (12 anys) li ha canviat la dieta al drac!

La princesa Hane un dia va parlar amb el drac i li diu: per què tu menges les noies? Tu pots menjar xocolata i fruita…i diu el drac: val, jo no menjo més les noies!

La princesa Hane diu: val, ara som amics per sempre. Pero no parles amb Sant Jordi perquè el Sant Jordi és novio de la meva germana.

Cada dia la princesa porta la xocolata al drac. Ara son amics i ja no menja les noies i es amic de tots i ara esta molt bonic perque ara el drac no menja les noies


El Sant Jordi de la història del Kamal (17 anys)  també té un final una mica diferent...

Hi ha un poble i hi ha una princesa i ha hi Sant Jordi i hi ha un rei i hi ha un drac.


El drac vol menjar la princesa i arriba Sant Jordi i ajuda la princesa i el drac mata a Sant jordi i la princesa no vol matar sant jordi. I el drac no menja la princesa i el rei esta content perque drac no menja la princesa.

I la princesa no està contenta perque el drac mata sant Jordi.

La Josseline (14 anys)  té una nova visió de la història:

Això era i no era un poble molt antic. En aquell poble hi havia un drac que es menjava a totes les noies. Hi havia un dia que ja no quedava cap noia només la princesa Julieta i ella era molt valenta i volia anar al drac. Ella està amb el drac i arriba sant Jordi per salvar a Julieta i mata al drac i en la sang surt una rosa i un princep perquè el drac en realitat era un príncep encantat i la princesa s’enamora del príncep.

I Sant Jordi també mor perque no aconsegueix l’amor de la princesa.

En la història de Hanin (16 anys) Sant Jordi tampoc no té molt bona sort!

Hi havia un drac i una princesa i el Jordi. El drac està a un poble i un dia té molta fam i va a menjar les persones. El Jordi va a matar el drac i la princesa no vol.


Al drac li agraden les noies. El drac va a menjar la princesa i el Jordi va a salvar la princesa i el drac menja Jordi .

I a continuació, la història de Johnny (16 anys):

Hi havia un poble molt llunyà. Vivia un home que era el Rei amb la seva filla que era la princesa. Un matí ha arribat un drac que menjava les noies. Després d’una setmana s’havia menjat totes les noies que hi havia en el poble. Només quedava la princesa. Aleshores el drac diu: He menjat totes les noies del poble però falta una per menjar que és la princesa.

La princesa ha pensat que el millor serà matar al drac. Però qui matarà el drac?

I ha arribat Sant Jordi i ha dit jo mataré el drac. I la princesa diu: no! jo mataré el drac.

El rei ha dit: No, filla meva, és molt perillós.

Aleshores la princesa ha anat al costat del drac i ha agafat l’espasa de Sant Jordi i li ha clavat en tot el coll i han sortit moltes roses boniques i el poble s’ha quedat feliç i Sant Jordi s’ha quedat amb la princesa

I aquí tenim la història de la Kathy (15 anys):
Aixó era i no era en un poble molt petit on havia un rei i una princesa. La gent era molt treballadora. Un dia va arribar un drac. La gent del poble estava molt espantada de veure el drac. Per la tarda el drac va tenir molta fam i es va menjar les persones i els animals.

La gent li tenia por al drac. Un dia el rei va a parlar amb el drac i li va dir que no es mengés a la gent del poble. El drac li va dir que val però que ell tenia molta fam i va decidir menjar una noia per dia.

Un dia en el poble ja no hi havia cap noia el rei estava molt precupat. La princesa li va dir: pare, no tinc por. Jo aniré al drac.

Ell no volia que la seva filla se la mengi el drac .

La princesa va pensar en parlar amb el drac. Va parlar i ell i ella es van fer molt amics.

Després el Jordi va matar el drac i la princesa li va dir: ets tonto! no veus que el drac era el meu amic?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada