dimecres, 28 d’octubre del 2009

KATHERINE ES PRESENTA

Em dic katherine tinc 15 anys i soc de Equador. He arribat fa 5 mesos a Catalunya . Estudio en Alexandre Gali, faig 4t d'eso m'agrada jugar a tennis i moltes coses. La meva profesora es molt divertida es diu Julia M'agrada molt aprende coses noves .
Visc amb la meva mare, el meu pare i 2 germanes molt divertides. La meva mare es diu Juany el meu pare es diu jose la meva germana petita es diu joselyn i la mitjana liliana .
M'agrada l'assignatura de Fisica i Quimica.

LA NABILA ES PRESENTA

Jo em dic nabila. jo soc marroc.jo tinc 12 anys. jo visc a les roquetes. jo tinc 2 germans. jo soc la mes gran de les meves germanes .el meu color favorit es rosa. M'agrada llegir. Vull parlar catala. la meva profesora julia es molt bona.

dilluns, 5 d’octubre del 2009

Xixi explica la festa de la Xina



EL dia 1 de octubre és la festa de la Xina.

ÉS el dia nacional de la Xina.En el Beijing fa una festa molt gran.Fa el ball de lleó i del drac
I el dia 3 de octubre és la festa de la tardor,és mengem el pastís de la lluna. És el dia de reunió familiar.
Quan acabem el sopar,sortim al carrer i contemplem la lluna.El dia 2.3i4 de octubre la lluna ésta molt plena,molt bonic.




El divendres he portat un pastis de la lluna per el meus companys,per probar.
mengem entre tots i els professors.



dijous, 1 d’octubre del 2009

COMENCEM UN NOU CURS!!!!!

Comencem un nou curs a l'Aula d'Acollida amb moltes novetats. Alguns dels nostres companys i companyes ja no estan amb nosaltres perquè han tornat als seus països, s'han incorporat a les aules ordinàries o han anat a estudiar a altres instituts (Paola, Mhammed, Claudia... us trobarem molt a faltar!!) També ha marxat la Carme, una de les profes de l'aula d'acollida, i s'ha quedat la Júlia sola. Però per sort no ha marxat molt lluny i esperem que continuarem treballant juntes gràcies a les noves tecnologies!

De moment estem rebent els nous alumnes que van arribant a poc a poc i que esperem que es vagin presentants ells mateixos.

També estem organitzant la feina dels que ja saben una mica més de català.

Esperem fer molts treballs cooperatius per poder aprendre entre tots una mica més i ajudar-nos mútuament.

La profe també aprén molt cada dia, no us penseu!!! Fa una estona la Xixi ens explicava que durant aquests dies celebren a la Xina una festa molt bonica i important, la Festa de la Lluna. Li hem demanat que busque informació per explicar-nos coses sobre aquesta festa.

Mentre els alumnes que acaben d'arribar aprenen a presentar-se i a presentar-nos a les seves famílies, els de l'any passat estan buscant informació sobre la verema i sobre les fruites i verdures de tardor.

Esperem que aviat us puguem explicar tot el que hem aprés!