dimarts, 9 de juny del 2009

EL CURS 08-09, PER PAOLA BENÍTEZ

Quan vaig arribar el 12 de setembre al institut, em va semblar molt bonic. I la gent tambe, pero jo no vaig cuneixer a ningu del institut, solamen a la professora Rosa Gonzales i a la Júlia i les dues son molt maques i molt divertides.
Despres quan vaig arribar a la meva aula em miraven molt, i jo tenia molta vergonya. Despres vaig coneixer a la Noemi, es molt divertida i molt maca. Despres ja parlava amb mi molta gent de la meva aula i gent de fora de l'aula i em vaig sentir molt millor i estic molt contenta d'haver conegut aquet institut, ja tinc molts amics. I a acollida em sembla molt divertit, es la millor aula que he tingut i les millors professores i les estimo molt. Acollida es el millor i he apres moltes coses en catalá.
M'agrada haver conegut aquet institut, tambe m'agrada la gent i les professores que sempre m'han ajudat en tot especialment la Júlia i la Carme.

dilluns, 8 de juny del 2009

ACABA EL CURS I EL JHONNY EXPLICA COM LI HA ANAT

Vaig a contar de quan vaig arribar aqui que pensava,la idea que tenia de venir a viure. Jo soc de Paraguay i quan vaig aribar a Catalunya pensava que no tindré molts amics pero ara que estic aqui si que tinc. I també vaig aprendre moltes coses a l'aula acollida, estic millor en l'aula d'acollida perque les 2 profes que tenim a l'aula acollida son molt divertides i me agrada traballar amb elles per aprendre millor que en l'aula normal. La profesora julia es molt tranquila i té molta paciència. I la carme es divertida i m'agrada com explica les coses.

dijous, 4 de juny del 2009

La Carme llegeix el missatge de la Janire...

La Carme crida molt quan s'enfada. Però la Carme no s'enfada sola. Potser és que la fan enfadar, no trobeu? I per què la deuen fer enfadar? Perquè no treballen prou, perquè es distreuen, perquè parlen en castellà quan es despisten, perquè copien les coses amb faltes d'ortografia. A la Júlia no li agrada cridar. I a mi tampoc. Però la Júlia té més paciència que jo. Perquè jo sóc només una professora, però ella a més de ser profe és una santa...

Janire, estem d'acord. A mi la Júlia també em cau millor que tu... Quina casualitat, oi?

ACABA EL CURS I LA JANIRE EXPLICA COM LI HA ANAT

Vaig a contar de quan vaig arribar aqui que pensava,la idea que tenia de venir a viure aqui.Jo soc del Pais Basc i quan vaig arribar a Catalunya pensaba que aqui no vaig a aprendre res. Pero ara que estic aqui no dic el mateix perque he apres moltes coses noves.Al aula de acollida estic millor que en la ordinaria perque en la ordinaria no es pot fer res estan tots cridan i a vegades alguns es meten amb mi i no tenen motiu.Jo prefereixo estar sempre al aula d´acollida estic molt millor.Per al aula d´acollida em fet moltes coses. Em anat a vilanova i al zoo. Em tingut dues profes diferents perque la carma laltre profe del aula d´acollida ha tingut un accident i va estar de baixa un temps.El primer sustitut que hem tingut ha sido la Blanca,era una noia simpatica pero a vegades quan se cabrejava tenia el seu geni se semblava a la Carme. El segon sustitut va ser un noi es diu kike tanbe era simpatic i mai se enfadava.Despres torna la Carme i ara estem altra vegada amb ella. es molt bona pero com se enfade es molt chillona sobretot amb el Kensi. Pero segeix sent maja. Per a mi me cau millor la Júlia, ella mai se enfada i amb ella fem molts jocs i dosieres. Quan estic aqui la hora se me pasa volant perque me hu passo molt be. Espero estar al aula d´acollida mol de temps.