dilluns, 16 de febrer del 2009

Luz Divina es presenta.

hola!!em dic Luz Divina,tinc 14 anys,estudio en IES Alexsandre Galí.Soc de Paraguay,
he arrivat a Catalunya fa un any i vuit mesos,ara visc a les Roquetes amb la meva familia,m'agrada mol aquest pais perque hi ha moltes coses boniques com per exemple el zoo, la platja i tambe les festes que es fan. Jo no sabia que aqui no es parlava en catala i al principi para mi era molt dificil i ara ja me es molt facil.En el meu temp llibre m'agrada sortir a passejar pel carrer.

Alejandro us conta:

!Hola¡ jo em dic Alejandro tinc 14 anys estudio en el IES ALEXANDRE GALÍ, visc en LES ROQUETES DE SANT PERE DE RIBES amb la meva mare i el meu germá i fa 1 any i mitg que estic en Catalunya. A mi m'agrada molt viure aquí.Jugo al futbol i faig maniobres amb la bicicleta,i també trobo molt diferent Equador de Catalunya per el horari, per el caracter de la gent en el carrer i especialment per la llengua que es parla.Al principi em semblaba que era molt dificil però si posas atenció es facil.

LA PANTERA DE PAUL

D'aqui a unes setmanes anirem a fer una excursio al zoo de Barcelona que es on son els animals de tot el mon.Si anem seria millor que faci molt bon temps per que aixi ens divertirem molt amb tots el amics per que m'ho paso molt be amb els meus amics d'acollida.Cada vegada que s'apropa el dia de la excursio estic mes content,per que a mi m'agradaria veure el lleopard per que es molt rapid ,tambe m'agradaria veure una pantera per que son molt boniques i bo aqui us deixo amics.!adeu¡*$.

JHONNY ES PRESENTA

hola em dic Jhonny, soc de Paraguai, tinc 14 anys i visc a les Roquetes amb la meva familia.Estudio a les Alexandre gali, he arribat a Catalunya fa 2 mesos i parlo una mica de catala, me agrada escoltar musica i estudiar .la julia es la meva profesora de l'aula d'acollida, tenim 2 professors d'acollida.L'altre es diu Quique.Ell esta aqui perque la Carme esta malalta i jo encara no la conec.Catalunya es molt diferent de Paraguai i ja contarem mes coses.

dimecres, 11 de febrer del 2009

EL DOFÍ BLAU DE XIXI

Tenim un excursió,anirem al zoològic de Barcelona.
Ara ja tinc moltes ganes d'anar.
Vull anar a veure els dofins,perquè els dofins són de color blau,són bonics.I són més inteligents. Els dofins poden fer que una persona trista estiqui contenta.M'agrada molt els dofins,
són molt interessant....!!

LA CLAUDIA EXPLICA QUIN ANIMAL LI AGRADA

Anirem al zoológic de Barcelona
M'agrada l'os perque no he vist mai cap.
I m'agrada l'elefant perque te les orelles molt grans.

LA GIRAFA DE HANIN

Anirem al zoologic de Barcelona
m'agrada la girafa perque es molt bonica
tambe m'agrada el lleo perque te molta melena
M'agradaria treballar al zoologic perque puc veure cada dia els animals!!!!!!!!!

LA HANNA VOL VEURE CONILLS

Anirem al zoologic de barcelona. M'agrada el conill perque es molt tranquil.Per la Julia diu que no hi ha conill al zoologic de Barcelona.

PREPAREM UNA EXCURSIÓ

Hola! sóc la Janire:

Els de la clase de acollida anem a fer una excursio al zoologic de barcelona.A mi m'agradaria veure als cangurs perque mai he vist cap. M'agraden tots els animals. Crec que ho pasarem mol be.Anirem:
La Julia,la Xixi,la Hanna,la Paola...